Kenkäkortteja

14.39 Jennikur 0 Comments


Hei!

No nyt on antoisat joulumarkkinat ohi, ja ehdin taas vähän paremmin päivittämään tätä blogiakin! Tänään esittelen teille kaksi jo aikaa sitten tekemääni vauvakorttia, jotka ovat kumpikin löytäneet uuden omistajan. Iki-ihanat kengät on tehty Marianne Design:in stansseilla. Kukat ovat Wild Orchid Craftsilta.

Näin lyhyesti tällä kertaa. Mukavaa alkanutta viikkoa!

-Jenni

0 kommenttia:

Pastelliset piparkakkutönöt

19.17 Jennikur 12 Comments


Viime viikonloppuna tein (ja kyllä se mieskin auttoi "vähän") melkoisen urakan ja sain valmiiksi 21 piparkakkutaloa! Nyt ne jäävät odottelemaan ensi viikonlopun joulumarkkinoita. Olipas mukavaa työstää vaihteeksi jotain muutakin kuin paperia.

Tässä muutamia kuvia viikonlopun urakasta:
Kuvassa talon osat odottelevat kasausta. Aikamoinen läjä!

Osaan katoista tein mintunvihreän ja osaan vaaleanpunaisen päällisen pikeeristä. Kerroksen päälle pursottelin vielä valkoisella pikeerillä kuvioita.
Muutamista katoista jätin piparin oman värin esille.
Kasauksen jälkeen viimeistelin talot tekemällä katoille lunta ja pursottamalla reunoihin kiehkuraa. Talojen juurelle eksyi myös muutamia karkkeja - pastellin värisiä tietenkin.
Piparintuoksuista maanantaita kaikille! 
Toivottelee Jenni

12 kommenttia:

Paperillan joulukortti

17.00 Jennikur 4 Comments



Tällä kertaa Paperillan tiimiläisten tehtävä oli ideoida joulukortti. Oman joulukorttini tekeminen aiheutti minulle hirveästi päänvaivaa, koska olen tainnut käyttää jo tämänvuotisen joulukortti-ideavaraston pääkopastani. Lopputulokseen olen kuitenkin suht tyytyväinen!

Tämän kortin tekstin tein stanssaamalla aakkostanssilla reiät päällimmäiseen paperiin. En ole aiemmin käyttänyt aakkostanssia tällä tavalla, mutta tykästyin kovasti tähän tyyliin. Päällimmäisen paperin reunoihin ompelin siksakin ja suoran ompeleen yhdistelmää.

Reunat käsittelin tavalliseen tapaan kuluttamalla niitä saksien terällä. Sipaisin vielä vähän ruskeaa mustetta sinne tänne.

Sisalkuitu sopii mielestäni mitä mainioimmin joulukorttiin. Sen kaveriksi laitoin joulukortin reunoja koristamaan leikkureilla nipsuteltuja oksia ja lehtiä, sekä itse tekemäni spiraalikukan. Spiraalikukan ohjeen olen bongannut joskus aikoinaan Pinterestistä täältä.

Tällainen joulukortti tuli tehtyä siis tällä kertaa. Ensi kertaan!

-Jenni

4 kommenttia:

Onnittelukorttinelikko

19.24 Jennikur 2 Comments


Inspiroiduin tästä P*skarteluhaasteeseen tekemästäni kortista niin paljon, että minun piti tehdä heti perään neljä samantyylistä versiota eri värivariaatioilla. Mikä on sinun lempparisi? :)

Tarmokasta torstaita!

-Jenni





2 kommenttia:

Jouluinen tähtikortti (P*skarteluhaaste)

15.16 Jennikur 3 Comments


Tämänkertaisessa P*skarteluhaasteessa annettiin neljä väriä, joiden pohjalta työ tulisi tehdä. Tein annetuilla väreillä joulukortin, jonka katseenvangitsijana toimii kolmiulotteinen tähti. Toimiiko kortin väriyhdistelmä mielestänne?

Touhukasta tiistaita,
Jenni



3 kommenttia:

Alumiiniteippailtuja äijäkortteja

21.05 Jennikur 5 Comments


Tein Ukilleni isänpäiväksi kokonaan alumiiniteipillä vuoratun kortin, ja siitä inspiroituneena pari samaa sarjaa olevaa korttia varastoon. 


Ennen teippaamista sijoittelin korttipohjalle stanssattuja rattaita, kirjaimia ja mm. puolihelmiä. Teipillä vuoraamisen jälkeen kävin joka kohdan läpi pallopäisellä työkalulla, jotta kaikki elementit tulisivat teipin alta esille. Maalasin kortin kauttaaltaan tummalla maalilla, jonka pyyhin heti pois: kortin kolmiulotteisuus vahvistui. Tämän jälkeen tuputtelin vielä inka goldia muutamiin kohtiin ja tadaa: kortti oli valmis!


Isälleni tein myös kortin alumiiniteippiä hyödyntäen. Käy kurkkaamassa kortti täältä.

Toivottavasti saatte näistä korteista inspiraatiota äijäkorttien tekemiseen!

Jenni

5 kommenttia:

Täyskymppi!

20.26 Jennikur 0 Comments


Muutama päivä sitten tein onnittelukortteja varastoon. Päätin yhdistellä kiiltokuvaruusuja paperikukkien kanssa. Tykästyin ideaan sen verran, että tein useamman samanlaisen kortin - numerot vain vaihtuivat :)

Mukavaa loppuviikkoa!

-Jenni



0 kommenttia:

Arvonta Pastellipäivän-facebooksivuilla!

16.24 Jennikur 2 Comments



Pastellipäivä-facebooksivuillani on käynnissä arvonta, jossa voi voittaa kuvassa näkyvän joulukorttitrion. Arvonta on käynnissä siihen asti, kunnes 350 sivutykkäystä tulee täyteen. Olet tervetullut tykkäämään sivustani ja osallistumaan arvontaan!

Terkuin Jenni

2 kommenttia: