Sarjajoulukortit

17.00 Jennikur 5 Comments

Paperillan tiimi esittelee blogissa tällä kertaa ideoita simppeleiden sarjajoulukorttien tekemiseen. Minun ideassani toistuvat pitkulaiset sydämet, joita tykkään ympätä vähän joka työhön ;) Oman sydänjoulukortin tekemiseen tarvitset seuraavia tarvikkeita: Sisalkuitua, harsoa, juuttinarua, valkoista paperia, voimapaperia tms., nuottipaperia, leimasimen ja mustetta. Sydäntä varten tarvitset lisäksi kuviopaperia ja kuviosakset.

Leikkasin ensin sydämen kuviopaperista ja tuputtelin sen reunat ruskealla musteella. Kiinnitin sydämen sitten valkoiseen paperiin tarratassuilla ja leikkasin siihen pienet "kehykset" kuviosaksilla. Tuputin valkoiseenkin kuvioreunaan mustetta.

Leikkasin paperit hieman erikokoisiksi kuvan mukaisesti ja kiinnitin ne toisiinsa. Sitä ennen käsittelin nuottipaperin reunat ruskealla musteella ja rypytin reunoja sormilla. Paperin keskustaan tuputin valkoista gessoa.
Sydämien alle asettelin vielä sisalkuitua ja kiinnitin sitten sydämen. Sen päälle liimasin vielä harsoa ja saksilla ressatun leimatekstin. Rusetti vielä paikoilleen, ja kortti oli valmis.
 
Koitin pitää tämän kortin suht simppelinä, mutta jotenkin nämä silti tuppaa rönsyilemään :D Simppeliähän tämän kortin tekeminen joka tapauksessa on.


 
Mukavaa keskiviikkoa.

Terkuin Jenni

Voit myös pitää näistä:

5 kommenttia: