Helpot ja hauskat itse tehdyt kuusenkoristeet

17.00 Jennikur 0 CommentsJES! Tänään on jälleen Paperilla-päivä. Minä ja muut tiimiläiset suunnittelimme tällä kertaa joulukoristeita tunnelmaa luomaan. Käy kurkkaamassa kaikkien tiimiläisten hauskat ideat täältä.

Minä päätin tehdä hauskoja paperipalloja kuusenkoristeiksi. Ohjeen olen nähnyt joskus Pinterestissä. Palloja oli ihan luvattoman helppo tehdä. Ja hauskaakin se minusta oli! Tarvikkeiksi tarvitset vain paperia, ompelukoneen/neulan ja lankaa, kaksipuoleista teippiä, kuumaliimapyssyn ja juuttinarua.

Ja tässä tulee ohjeet:
Leikkaa tai stanssaa 12 haluamasi kokoista ympyrää. Taita ympyrän keskikohdasta. Ompele kaikki pallot yhteen keskikohdan taitosta pitkin.
Sijoita kaksipuoleista teippiä vähän alle puoliympyrän keskivälin. Liimaa puoliympyrä viereiseen puoliympyrään kiinni.Liimaa seuraava teippi vähän yli puoliympyrän keskivälin. Joka toisella kerralla siis liimaat teipin vähän yli keskivälin ja joka toisella vähän alle. Näin palloon muodostuu hunajakennoa.

Valmiin pallon tulisi näyttää siis tältä.

Sitten vain liimaat kuumaliimalla nauhan ja rusetin pallon yläosaan.Pallot voi myös tehdä vanhoista kirjansivuista. Tässä taas yksi mainio kierrätysidea!Ilman nauhoja pallot toimivat pöydällä kivoina koristeina. Palloja voi myös koittaa yhdistää valoketjuun. Vaihtoehtoja on lukemattomia! Kuinka moni tekee joulukuuseen osan tai kaikki koristeista itse?

Ihanaa joulunalusaikaa!

-Jenni

Voit myös pitää näistä:

0 kommenttia: