Pilttipurkin kannesta jääkaappimagneetiksi

17.00 Jennikur 3 Comments


Olen säästänyt hirmuisen läjän pilttipurkkeja ja kansia. Sinne ne ovat kaapin perukoille jääneet odottamaan hyvää tuunausideaa. Nyt keksin hyödyntää purkkien kansia jääkaappimagneetteina!

Tein tämän työni Paperillaan. Käy kurkkaamassa muiden tiimiläisten ideat täältä.
Näitä on helppoa ja hauskaa tehdä: Maalasin ensin pilttipurkin kannen muutamaan kertaan valkoisella kalkkimaalilla. Sitten leikkasin kannen sisuksen kokoisen ympyrän kuviopaperista ja liimasin sen paikoilleen. Kukat leikkasin Sizzixin Tattered Floral -stanssisetillä ja liimasin ne sitten magneettiin kuumaliimalla.  Jos et omista stanssauskonetta, samantyylisiä kukkia onnistuu tekemään esim. tällä Pastellipäivän gardenia-ohjeella. Magneettiin voi toki myös käyttää kaupasta ostettavia koristekukkasia :) Viimeiseksi liimasin kannen toiselle puolelle magneettinapin.

Tässä vielä muutama kuva magneetista:


Mitä tykkäätte ideasta? Olisi kiva lukea teidän kommenttejanne <3

-Jenni

Voit myös pitää näistä:

3 kommenttia:

 1. Kerrassaan mahtava idea! Kiitos tästä, ihtelläki löytyy kansia läjäpäin. Tässäki olis yks käyttökelpoinen kohde osalle niistä ❤

  VastaaPoista
 2. Ihana tosi hyvä idis, purkkeja tulee paljon sillon,
  kun on pikkuinen syöjä.... t. Raija

  VastaaPoista
 3. Tämä olikin tosi kiva idea ja varmana tulen käyttämään tätä esim.jouluna opettajille ym. :) Nytpä pitääkin kaikki kannet siis säästää:)

  VastaaPoista