Pastellipäivä esittäytyy

22.48 Jennikur 10 CommentsOlet sydämellisesti tervetullut pastellipäivä-blogiin! Tähän alkuun lienee paikallaan lyhyt esittely. Pastellipäivä-blogissa kirjoittelen minä, Jenni Kurki. Olen 23-vuotias Etelä-Pohjanmaalla asusteleva kotiäiti. Koulutukseltani olen graafinen muotoilija.

Olen aina rakastanut kaikkea käsillätekemistä. Ensimmäisenä taisi viedä mukanaan piirtely ja akvarelli- sekä akryylimaalaus.

Sitten intouduin kakkuilusta, mutta en tokikaan kakkujen leipomisesta vaan niiden koristelemisesta. Nuoruudessani äiti sai suosiolla hoitaa kakkupohjien valmistamisen.. Virkkailua ja neulomistakin on tullut harrasteltua, ja savi- sekä massatöitä ja mitä vielä ;)


Opiskeluaikana tuli tehtyä kristillinen lastenkirja. Se poiki kustantajan, ja nyt onkin kokonainen kirjasarja tekeillä. Teen kirjasarjaa yhdessä mieheni kanssa, joka hoitaa piirtämispuolen. Minä olen mieheni mukaan se värisilmä, eli maalaan kuvat akvarelleilla. Kirjasarjaan voit tutustua tarkemmin Mestarin messissä -facebooksivuilla täällä: https://www.facebook.com/mestarinmessissa

Suurin hurahtaminen tapahtui vasta alle vuosi sitten ollessani äitiyslomalla. Arkipäivien samankaltaisuus ja neljän seinän sisällä oleminen sai luovuuden minussa HUUTAMAAN! Päässäni alkoi pyöriä kaikenmoisia kortti-ideoita pitkien imetysmaratonien aikana. Ensimmäisten itsetekemieni korttien joukossa syntyivät ystävänpäiväkortit, joihin muistan olleeni tosi tyytyväinen. Siitä se kaikki sitten lähti! Kortteiluinnostus on vain kasvanut kasvamistaan.

Jos luonnehtisin tyyliäni yhdellä sanalla, olisi se romanttinen. Käytän korteissani paljon hempeitä värisävyjä, kukkia ja pitsejä, mutta toisaalta pidän myös yksinkertaisten, leikkisien korttien tekemisestä. Pastellisävyjen lisäksi rakastan vanhojen kirjojen sivuja, rypistyneitä papereita ja luovaa sotkua. Viimeksi mainittua ei ainakaan askarteluhuoneestani puutu ;)


Blogissani pääset tutustumaan kortteiluihini, kakkuiluihini ja muihin taiteiluihini. Lupaan postata teille lukijoille mielenkiintoista ja inspiroivaa luettavaa ja nähtävää! Haluan askarteluillani inspiroida ja innostaa teitä askartelemaan, sillä on vain harvoja asioita, jotka rentouttavat ja innostavat niin kuin käsillä tekeminen!

Inspiroivaa viikonloppua teille kaikille toivottelee Jenni <3

Voit myös pitää näistä:

10 kommenttia:

 1. Ihania kortteja....niin osuva bloginimi sinulla....niin pastellia kaikki....
  Toivotan onnea ja menestystä blogillesi...
  itselläni blogin perustaminen vasta mietinnässä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Raili ihanasta kommentista :) <3 Ja nostan peukun pystyyn bloginperustamisidealle, rohkeesti vaan :) Ja kerropas ihmeessä minulle kun blogisi on valmis, niin pääsen sitä seurailemaan :)

   Poista
 2. Ihania kortteja, onnea blogillesi :)

  VastaaPoista
 3. No hei, olet kyllä monipuolisesti taitava!
  Onnea matkaan! Ehdit vielä vaikka mitä kun olet noin nuori :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pia K :) Tälllä hetkellä tuntuu, etten ehdi paljon mitään kun on päivät niin täynnä kaikkea. Ne taitaa olla nää ruuhkavuodet meneillään ;) Mutta onneksi tässä toivon mukaan on vielä monia vuosia eessä päin!

   Poista
 4. Kaikki työsi niin ihania... mahtava etelä-pohjalaisaskartelijatar olet :) ... minäkin samalta suunnalta (Sjoen Nurmosta)..rakastan askartelua, mutta taitoni eivät mainittavat .

  VastaaPoista
 5. voi miten kaunista teet..itsekin kortteilen, mutta en osaa noin ihania.. Mervi Nurmosta

  VastaaPoista