Kortti aikakauslehdestä

17.00 Jennikur 2 Comments


On jälleen Paperilla-päivä. Tällä kertaa designtiimi pääsi leikkimään aikakauslehdillä. Minä tein taas kerran kortin! Ystävän syntymäpäiväkin oli juuri sopivasti, joten tämä on hänelle :)
Koitin etsiä lehdestä tietenkin pastellinvärisiä sivuja, mutta niitä ei löytynyt millään! Piti sitten mennä mukavuusalueen ulkopuolelle ;) No, onhan se toki ihan mukavaakin välillä käyttää vähän erilaisia värisävyjä!

Kortin taustaan olen siis leikannut erimuotoisia harmaanvihreitä rypisteltyjä paloja. Kaikki muutkin elementit ovat aikakauslehdistä (paitsi tietysti puolihelmet). Kukat ja lehdet on leikattu kuvioleikkureilla.

Korttien tekemisen ei siis todellakaan pidä olla aina välineurheilua, ja materiaaleihinkaan ei tarvitse tuhlata pientä omaisuutta. Aikakauslehdistä löytyy todella paljon hyvää materiaalia askarteluihin!

Mukavaa kun piipahdit blogissani :)

-Jenni

Voit myös pitää näistä:

2 kommenttia:

  1. Tulipa kaunis ja hienot väritkin!

    VastaaPoista
  2. Esim. mainoksiin on suunniteltu todella hienosti värit ym. Niitä on ihan pakko repiä lehdistä talteen, ja siis jatkokäyttöön. Kaupasta jos ostaa papereita, ne ovat tylsästi ihan yksiväriä tai ällösti kuvioituja ja värisävytkin hyvin rajallisia. Pieni osa kuvasta ja siitä voi saada vaikka hienon ruukun kukkakimpulle korttiin jne.

    VastaaPoista