Pääsiäistunnelmaa

17.00 Jennikur 4 Comments


Heippa kaikille! Tänään on taas esittelyssä Paperillan-blogiin tekemäni tuotos. Tällä kerralla tiimin tehtävänä oli toteuttaa työ, johon on käyttänyt kuviopapereista leikeltyjä kuvioita.

Päätin yhdistää tämänkertaisen tehtävän ja pääsiäisaskartelut samaan pakettiin. Tein siis pääsiäissommitelman ruokapöydän päätyä piristämään
Kiinnitin tyhjentämiini taka-alalla näkyviin kananmuniin (tyhjensin ne näin) erikeeper-vesiseoksella (1:1) vanhojen kirjojen sivuja. Munien kuivuttua levitin niiden päälle ohuehkon kerroksen gessoa. Viimeistelin pääsiäismunat pitsillä ja juuttinarulla.

Edessä olevat munat päällystin ensin vessapaperin paloilla erikeeperseoksen avulla. Kyllä, kuulit oikein: vessapaperilla. Se tekee kananmunan pintaan elävän, röpeliäisen pinnan. Toki päällystämiseen voi käyttää valkoisia servettejäkin, jos vessapaperin käyttäminen tuntuu pelottavalta ajatukselta ;)
Vessapaperin kuivuttua kiinnitin kananmunien keskustaan nuottipaperista repimäni suirot ja juuttinarua. Löysin kuviopapereista ihania kiekuroita ja lehtiä, jotka leikkasin papereista irti. Ne pääsivät kukkien kera munia koristamaan. Kukat on tehty sizzixin tattered florals -stanssilla. Tuo stanssi on tämän hetken kuumin juttu meikäläisen askartelupöydällä. Siitä tulette varmasti vielä kuulemaan täällä bloginkin puolella.


Pääsiäismunat päätyivät tällaiseen - mikä tämä nyt lie - ruukkuun lekottelemaan. Ruukun täytin sisalkuidulla ja pitsillä.

Tästä tuli omasta mielestäni tosi kiva! Tämä taitaa olla sarjassaan ensimmäinen itse tehty sisustusjuttu, johon olen oikeasti tyytyväinen.

Oikein ihanaa ja leppoisaa pääsiäistä kaikille <3

-Jenni

Voit myös pitää näistä:

4 kommenttia:

 1. Todella hieno koriste. Kaunis ja hillitty. Hieno vinkki, harmittavasti vain muutto aiheuttaa sen, että ei voi askarrella, kun pakkaamista ja siivoamista riittää. Ja askartelukamatkin on jo pakattu. Mutta ehkäpä seuraavaksi pääsiäiseksi sitten...

  VastaaPoista
 2. Täydellinen! Tosi kauniit munat. Tuo astia on just hyvä. Tämä kelpaa sisustukseen muulloinkin kuin pääsiäisenä. :)

  VastaaPoista
 3. Nämä on kyllä hienoimmat munat tähän asti, wautsi!

  VastaaPoista
 4. Minustakin kauneimmat munat mitä olen nähnyt tähän asti. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin + osallistu arvontaan.

  VastaaPoista