Koiruuksia

19.32 Jennikur 3 Comments


Viime blogipäivityksestä on näköjään vierähtänyt muutama viikko. Hups! Ja nämä Katzelcraftin koiruudet (Piian puodista) ovat kärsivällisesti odotelleet jo pidemmän aikaa näytille pääsyä. Vihdoinkin niiden odotus palkitaan.

En ole leimailija-tyyppiä sitten ollenkaan, enkä osaa leimoja kortteissani käyttääkään - tai ainakin niin luulin. Sitten tajusin, että eihän leimakuvia tarvitse välttämättä värittää ollenkaan, vaan niitä voi käyttää sellaisenaan. Niin yksinkertainen oivallus tuli mieleeni vasta nyt! Tällaisia kortteja syntyi oivalluksen tuloksena:

Leimasetissä on yhteensä kuusi erilaista koiraa, näissä tekemissäni korteissa olen käyttänyt niistä viittä. Korteissa toistuu sama teema: koirat hempeilemässä kukkien kanssa.
Tämä kortti on oma lempparini: kukka suussa oleva piikkikaulapantainen koira. Söpö ristiriita :)
Kortteihin olen käyttänyt jämäpapereita, vanhaa pitsiverhoa, sisalkuitua ja käytettyjen ilmapallojen kappaleita (joo, menee vähän yli tämä meikäläisen hamstraus).
Viime silauksen kortteihin olen tehnyt maalaamalla akvareilleilla väriloistoa kappaleiden reunoille ja pirskottelemalla gessoa sinne tänne.
Tämmöisiä koiruuksia tuli tehtyä tällä kertaa. Saattaa jopa olla, että leimakuvia alkaa esiintyä korteissani tästä lähtien..

Veikeää viikkoa kaikille!

Psst: Kurkkaa myös facebook-sivuilleni ja instagramiin.

-Jenni

Voit myös pitää näistä:

3 kommenttia:

 1. Hih... ihania koiruuksia ja niin-niin pastelleissa olet luonut!!
  Upeita!

  VastaaPoista
 2. Suloiset! Minun lempparini oli takajaloillaan kurkotteleva keskimmäinen koira <3

  VastaaPoista
 3. Uuuuh! Ihania kortteja täällä!
  Silpputehtaalla odottaa HUOMIONOSOITUS

  VastaaPoista