Kukkakimppukortti äidille

17.00 Jennikur 9 Comments


Paperillan-tiimi ideoi täksi keskiviikoksi kortteja äitienpäiväksi. Tiimiläisten töihin voit käydä tutustumassa täältä.

Olen jo pidemmän aikaa pyöritellyt mielessäni ideaa kukkakimppukortista. Nyt sain vihdoin toteutettua ideani tähän äidilleni tekemään korttiin! Aiheensa puolesta kortti sopisi mitä mainioimmin myös hääkortiksi.


Kukkakimpun kukat ovat itse tehtyjä lukuun ottamatta vaaleansinisiä. Vaaleanpunaiset kukat olen tehnyt Sizzixin Tattered Florals -stanssilla. Jokaisen kukkaleikkeen keskustan värjäsin musteella ennen kukan kokoamista. Valkoiset kukat tein suodatinpussiruusujen kaavalla servetistä: leikkasin neljä yhtä suurta ympyrää ja rypytin sitten jokaisen servettiympyrän kohti keskustaa.
Kukkien varret tein ohuista paperisuiroista, jotka rullasin yksitellen ohuen puikon ympärille oikeanlaisen muodon aikaansaamiseksi.

Pieni yksityiskohta korttipohjaan on tehty Sizzixin Mixed Media -stanssilla.


Pitkästä aikaa olen tyytyväinen tekemääni korttiin! Toivottavasti äitikin tykkää :)

Pastellin sävyisiä päiviä jokaiselle <3

Jenni

Voit myös pitää näistä:

9 kommenttia:

 1. Oi miten kaunista 💐. Minulla ei mitään stansseja tms. Olisiko sinulla jotain vinkkiä millä saisi kukkia tehtyä muuten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi kommentistasi :) jos haluaa tehdä oikein yksinkertaisia, mutta silti näyttäviä kukkia, voi tehdä esim suodatinpussiruusun ohjeella. Googlettamalla löytyy :) tässä on yksi aiempi ohjeeni, jossa neuvon, miten tehdään itse ruusu alusta asti: http://pastelli-paiva.blogspot.fi/2015/09/tee-itse-ruusuja-paperista.html?m=1

   Poista
 2. Ompa ihana kortti .Itsetehden kyllä saa todella hienoja kukkia .Stansseilla tietty saa leikattua mutt se ei riitä täytyy tehdä työtä ja omata silmää että saa kukasta oikeannäköisen.Noi ruusut on kyllä niin aidonoloisia.Päivi ihan saksilla leikatenkin saa ihan kivoja kukkia tehtyä.Silloin kun ei ollu stanssauskonetta tein niin..You Tubessa löytyy tosipaljon ohjeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos bissecat :) ja näin on! Ja tietty kukkien tekeminen (niin kuin mikä tahansa muu), vaatii harjoittelua. Kokeilemalla huomaa, mitä voisi tehdä toisin, ja sitä kautta kehittää koko ajan tekniikkaa paremmaksi :)

   Poista
 3. Upea kimppu!! Kauniit itsetehdyt kukkaset. Mulla ei yleensä hermo riitä niiden tekemiseen. :)

  VastaaPoista